Eigen beurzen

Techniek & Maakonderwijs

Techniek & Maakonderwijs 2020 is de beurs voor onderwijsprofessionals uit PO, maar ook VO. Een nieuw, compleet evenement over techniek- en maakonderwijs (of W&T-onderwijs / O&O etc.) waarbij aanbieders en onderwijsprofessionals elkaar ontmoeten. De beurs is gekoppeld aan het Cultuureducatie Congrestival 2020. Een uitstekende combinatie, want ook kunst maakt deel uit van het maakonderwijs.

Techniek & Maakonderwijs vindt plaats op 29-30 januari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Website: www.techniekmaakonderwijs.nl

Cultuureducatie Congrestival

Tijdens dit nieuwe, dynamische totaalevenement over cultuureducatie ontmoeten cultuuraanbieders en onderwijsprofessionals elkaar! De naam zegt het al: Cultuureducatie Congrestival 2020 is een beurs, congres en festival inéén. Leerkrachten en docenten kunnen er hun kennis vergroten en cultuureducatie beleven.

Kennis verdiepen tijdens studiesessies en presentaties. Cultuur beleven tijdens optredens en workshops. Educatieve gehalte onderzoeken tijdens presentaties of door informatie te verzamelen in de stands en marktkramen.

Cultuureducatie Congrestival vindt plaats op 29-30 januari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Website: www.cultuureducatiecongrestival.nl

Platform Onderwijs & Facilitair

Sinds januari 2015 zijn scholen volledig zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun gebouwen. Binnen en buiten. Daarmee zijn nog meer taken en aandachtspunten op het bordje van directie en management komen te liggen. Op bestaande vakbeurzen is te weinig aandacht voor de specifieke doelgroep die het onderwijs vormt. Die wijkt af van andere doelgroepen doordat personeel, leerlingen en ouders bepaalde verwachtingen hebben en eisen stellen. In de behoefte aan gerichte informatie en diversiteit qua mogelijkheden, voorziet het Platform Onderwijs & Facilitair, POF 2018!

Het Beurskantoor is voor de POF actief met back-office diensten. Wij verzorgen de volledige administratie en eerstelijns telefonische opvang.

De POF richt zich niet uitsluitend op managers, directies en besturen in het Primair en Voortgezet Onderwijs, maar zeker ook op MBO, HBO en WO.

De eerste editie van de POF vond plaats op 24 en 25 april 2018 in De Loods / Hart van Holland in Nijkerk.

Website: www.pof-online.nl

Cultuur en Onderwijsbeurs (nu: Cultuureducatie Congrestival)

Landelijk De Cultuur en Onderwijsbeurs (CEOB) kende zijn eerste editie in 2012 in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs is bedacht door Insite Media, ons zusterbedrijf. Zij is uitgever van o.a. de cultuurgidsen ICC Gids en CKV Gids, gericht op resp. het Primair Onderwijs en het Voortgezet Onderwijs. In 2013 vond de CEOB plaats in Ahoy Rotterdam. Zowel bij cultuuraanbieders als bij het onderwijs zelf is echter een sterke voorkeur voor Utrecht als locatie; in 2014 keerde CEOB daarom terug naar de Jaarbeurs. Vanaf 2014 vindt de CEOB elke twee jaar plaats. Dit verhoogt de aantrekkelijkheid voor zowel bezoeker als exposant. Ander voordeel is dat bezoekers niet meer hoeven te kiezen tussen een bezoek aan de NOT of aan de CEOB.

Website: www.cultuureducatiecongrestival.nl